top of page

Introducere în lumea torturilor entremet - cu Roxana Rusu

logo baking to business

Învață să faci torturi entremet,
monoporții și prăjituri moderne
ca un profesionist

Te ajut să faci produse de cofetărie modernă, din confortul casei tale, cu rezultate din prima.

entremeturi facute de Chef Roxana Rusu

Ce așteptări poți avea de la programul:

Introducere în lumea torturilor entremet?

ÎNAINTE de Program:

DUPĂ Program:

Nu știi să faci torturi entremet/nu-ți ies perfect de fiecare dată.

Simți teamă sau chiar anxietate când te gândești la efectuarea torturilor entremet, glasaj oglindă și tehnici de glasaj.

Nu-ți iese glasajul oglindă și nu știi ce greșești.

Nu știi să faci tehnici de glasaj oglindă și îți este frică să nu se amestece culorile

NU știi unde greșești de nu ai același rezultat de fiecare dată.

Nu știi ce să mai aduci nou în meniul tău pentru a atrage clienți.

Nu știi cum să te organizezi mai bine că să fii mai eficientă

Reușești să faci torturi entremet ca un profesionist

Ai încredere în tine și în abilitățile tale de cofetar

 

Glasajul iese lucios și se așază uniform pe tort

 

Reușești să faci tehnica de glasaj “Picătură” și nu-ți mai este teamă că se amestecă culorile.

 

Înțelegi cum se recalculează procentajul de gelatină și acum torturile ies la fel de fiecare dată.

 

Obții mai mulți clienți interesați să plătească un preț mai mare pentru produsele tale.

 

Reușești să produci un volum mai mare de produse salvând astfel timp și bani

La finalul programului, vei avea rezultate concrete și

vei reuși să faci torturi entremet și tehnici de glasaj ca un profesionist.​

Preț: €149

10 Module PRACTICE

în care descoperi cum să creezi aceste torturi entremet și elemente de cofetărie modernă pentru a putea astfel să atragi clienți care să plătească mai mult pentru produsele tale și familia ta să te aprecieze și să vadă calitățile tale de artist în ale cofetăriei.

În ultimul an și jumătate am ajutat sute de pasionați de cofetărie să învețe să facă torturi entremet și să-și construiască afaceri profitabile. Oamenii ce au lucrat cu mine au reușit și reușesc să creeze adevărate opere de artă, au reușit să-și crească încrederea în ei și să-și dezvolte abilitați practice în cofetăria modernă.

 

Gândește-te cât timp au salvat oamenii aceștia, alegând să se înscrie la programele noastre și învățând toate aceste lucruri în doar câteva săptămâni față de câțiva ani de muncă, MasterClass-uri, pentru a ajunge la asemenea rezultate.

Daca ești serios și îți dorești să înveți arta torturilor entremet și a cofetăriei moderne, acest program va funcționa și pentru tine, chiar dacă, în acest moment pornești de la zero.

Entremet in forma de cilindru glasat cu tehnica panza de paianjen

Dezvoltă-ți abilitățile de cofetar și
crește vânzările afacerii tale prin crearea de
produse de
cofetărie modernă

Dacă îți dorești să crești vânzările sau te gândești ca, pe viitor, să faci spre vânzare produse de cofetărie dar momentan simți că, până în prezent, nu ai dobândit abilitățile necesare pentru a crea produse unice care să se vândă,

citește în continuare.

Trăim vremuri ciudate în care există atât de multă informație la fiecare pas.

Trăim vremuri în care toate produsele și ingredientele sunt mai scumpe, e din ce în ce mai greu să te remarci pe piață și să aduci clienți plătitori în afacerea ta.

Trăim vremuri în care vedem din ce în ce mai mulți oameni care realizează că, pentru a fi fericiți, e nevoie să faci ceea ce iubești, ce te cheamă sufletul; așadar, observăm cum nu ne mai satisface job-ul care ne ține în plasa aceea de siguranță și căutăm o scăpare din sistem.

Chef Roxana Rusu pregateste un candy-bar
tarta moderna cu capsune

Ce faci în astfel de momente?

Rabzi, rămâi la job-ul care nu-ți place și speri că vă fi mai bine.

 

Cazi în capcana victimizării (nu pot, e prea greu, n-am bani, sistemul nu mă ajută) și speri că vei găși acea soluție magică și pe acel cineva care să îți dea soluția la problema ta financiară și a scăpa de job-ul care nu te satisface.

Știm că acest lucru nu se va întâmpla niciodată!

Probabil ți-ai dat seama că e nevoie să începi să monetizezi pasiunea ta, să poți să câștigi mai mult, ca ulterior, să poți construi o afacere din asta.

Dar cum poți face acest lucru? Internetul e plin de rețete și soluții care promit rezultate, dar fiind atât de multă informație, apare confuzia.

Cum poți face și tu torturi entremet fără să arunci banii pe fereastră?

Cum poți face și tu să-ți crești vânzările?

Cum poți face și tu să-ți monetizezi pasiunea?

Dacă vrei să faci bani din pasiunea ta pentru cofetărie, cel mai probabil știi deja că, e nevoie să creezi un produs care să te diferențieze de concurența mare care este în acest moment pe piață.

Să îți dezvolți abilitățile de cofetărie și, mai apoi, cele de afaceri, ca in cele din urmă să poți genera un venit suplimentar fără să mai stai să pierzi ani întregi în căutare de soluții pe internet.

În prezent să faci o afacere din pasiunea ta care să se muleze pe stilul tău de viată este cel mai bun mod de a trăi. 

entremet glasat cu tehnica panza de paianjen

În vremurile noastre nu ai nevoie de o investiție uriașă că să-ți dezvolți abilitățile care, mai apoi, vor pune bazele afacerii tale.

Probabil că și tu, ca majoritatea oamenilor, te gândești că ai nevoie de o investiție financiară uriașă, ai nevoie să mergi la multe cursuri fizice, să cheltui o mulțime de bani pe rețete și tehnici de lucru ca să  poți face și tu produse de cofetărie spre vânzare. 

Fie că vorbim de MasterClass-uri fizice de €500, de școli de cofetărie, cu durată între trei și șase luni, de peste €1000, fiecare se gândește la altă sumă.

Cu siguranță ai nevoie de resurse financiare!! Însă, la început de drum într-o afacere artizanală, nu ai nevoie de resurse financiare mari.

Cel puțin nu ai nevoie de bani mulți pentru a-ți dezvolta abilitățile, pentru a înțelege dacă ar fi potrivit pentru tine genul acesta de

afacere și de a observa reacția celor din jur la produsele tale,

ca mai apoi, să înțelegi dacă ideea ta este viabilă pe piață.

Ai nevoie doar de :

 

Dorința de a-ți urma pasiunea

Să-ți dezvolți abilitățile de cofetărie modernă

Timp, energie și forță de muncă ca să începi să testezi ideea ta pe piață

Înțelegerea clară a pașilor ce trebuie urmați pentru a avea rezultate impecabile de fiecare dată.

Dezvoltarea unui produs unic care să scoată în evidență  abilitățile tale.

Atâta timp cât ai aceste abilitați ai tot

ce-ți trebuie ca să începi

să faci spre vânzare torturi

și prăjituri moderne.

Acum, datorită online-ului, e mai ușor ca niciodată să te specializezi în domeniul cofetăriei.
 

Când m-am apucat eu acum 9 ani de zile să fac produse de cofetărie a fost extrem de greu.

În primii doi ani abia reușeam să creez produse decente de cofetărie și câștigam mai nimic din afacerea mea.

Făceam de toate pentru toți și totuși nu făceam prea mulți bani.

Mi-a luat mai bine de 5 ani de zile să perfecționez tehnica de realizare a torturilor entremet și am efectuat peste 5000 de torturi entremet până în prezent.

De multe ori, mergând la cursuri de cofetărie, veneam acasă și nu îmi reușeau produsele așa cum îmi doream.

entremet in forma de inima glasat cu glazura oglinda rosie
sectiune monoportie entremet

Salvarea mea a fost faptul că mi-am dat seama că trebuie să fac lucrurile puțin diferit ca să pot evolua și să cresc vânzările afacerii mele.

Să mă angajez nu era o soluție pentru mine, îmi doream să fiu alături de copii mei și un job de la 9-5 care să-mi de-a o siguranță falsă nu era visul meu, simțeam că pot mai mult.

Nu a fost ușor și nu a funcționat din prima. Însă, fapul că m-am autoeducat și m-am oprit din a face tot felul de produse, nu am mai alergat să mulțumesc pe țoață lumea, ci m-am specializat pe unul singur, a dat roade la final.

 

Acum 6 ani am decis că voi face doar ceea ce-mi place mie îmbinat cu nevoia de piața pe care o regăsisem în acel moment. Nu voiam să mă bat cu ceilalți care făceau produse de cofetărie la prețuri derizorii. Am învățat să aduc valoare în viața oamenilor și am început să fac doar torturi entremet.

Așa că, într-un mic laborator de cofetărie creat în bucătăria proprie din Manchester, UK am început să efectuez aceste minunații de torturi - Bouffage Patisserie -.

La început abia câștigam £200-300 pe lună din vânzarea torturilor entremet. Aveam luni în care nu făceam nimic…

Toți îmi spuneau că sunt nebună să vând doar un singur gen de produse, pe o piață englezească, unde toată lumea mânca un fel de pâine cu gem (a se înțelege Victoria Sponge Cake).

În scurt timp am devenit foarte bună în realizarea torturilor entremet și vânzările mele au început să crească. Am înțeles atunci cu ce ajut audienta și astfel atrăgeam clienți dispuși să plătească mai mult pentru produsele și serviciile mele.

 

Șase ani de zile am reușit să trăiesc doar din vânzarea torturilor entremet, evenimente, etc. și reușeam să ajung la un venit de minim £5000 lunar, aveam luni cu încasări chiar mai mari. Am dezvoltat astfel o mică afacere, cu cerere pe piața, cu 5 colaboratori și cu timp pentru familia mea.

De ce am reușit asta? Pentru că am înțeles nevoia și problema clientului meu, am ales să merg pe un singur tip de produs care să mă diferențieze de competitorii mei. Astfel am devenit expert în această arie a torturilor entremet.

Tu nu trebuie să faci aceeași greșeală ca mine și să faci de toate pentru toți, să pierzi bani și ani din viață alergând după tot felul de cursuri. Vezi ce își doresc oamenii din zona ta și specializează-te pe acel ceva.

Am înțeles atunci că dacă vreau să am viață care mi-o doresc și să nu muncesc ca nebuna 16 ore pe zi, e nevoie să creez un produs premium, un produs care mă ajută să îl vând la un preț mai mare și astfel să mă ajue să cresc. Un produs pe care oamenii îl vor aprecia și se va promova singur.

Vreau să îți ofer și tie șansă să te specializezi în aceste torturi entremet, să aduci bucurie în viața familiei tale și a clienților tăi.

 

Vreau să îți ofer ceva ce a funcționat în cazul meu și a sute de oameni cu care am lucrat până în acest moment.

monoportie in forma de mar

Te iau de la nivelul la care ești și te ajut să faci torturi entremet și produse de cofetărie modernă ca un cofetar profesionist.

De ce să înveți să faci torturi entremet

și produse de cofetărie modernă?

Este cel mai rapid mod de a ieși în evidență cu produsele tale

Este cel mai rapid mod de a genera mai mulți clienți plătitori

Ai costuri mici și faci ceea ce-ți place.

Înveți noțiuni teoretice și practice pe care le poți aplica atât în torturile entremet și cofetăria modernă    cât și în realizarea torturilor clasice.

Este foarte ușor să începi, este nevoie de doar câteva ustensile și ingredientele aferente.

Înveți din confortul casei tale, de oriunde din lume.

Nu trebuie să ai abilitați de cofetar ca să poți realiza aceste torturi.

Îți monetizezi rapid cunoștințele și abilitățile

Vei atrage un alt gen de clienți care vor fi dispuși să plătească mai mult pentru produsele tale

Ce înseamnă asta în beneficii concrete pentru tine?

Nu vei mai pierde ore în sir pe deplasări în diverse locații, bani pe bilete de avion, cazări, etc., mergând la MasterClass-uri la care muncești 8-10h/zi ca, mai apoi, să ajungi acasă cu câteva rețete care să nu-ți iasă de fiecare dată.

 

Asta înseamnă că poți face acest program, din confortul casei tale, la orele pe care tu le alegi și de oriunde din lume.

clepsidra pe masa
pusculita in forma de purcel, vazut de sus

Înveți abilități de cofetărie modernă și tehnici clare de lucru.

 

Învățând abilitățile de cofetărie modernă vei avea mai mare încredere în tine și vei reuși să faci majoritatea produselor de cofetărie.

Obții o nouă sursă de venit, mult mai mare decât cea existentă sau îți mărești sursa actuală de venit.

Am stabilit deja că poți face produse de cofetărie spre vânzare și că poți atrage clienți mult mai sofisticați cu acest gen de torturi, care să plătească mai mult pentru produsele tale. Vei obține aprecierea și validarea celor dragi.

Știu cât de mult ajută ca cei dragi să creadă în noi și în abilitățile noastre și, astfel, văzând de ce suntem capabili vor avea mai multă încredere în noi și vor căuta soluții alături de noi să transformăm visul nostru în realitate.

Dacă a ajuta oamenii să mănânce mai sănătos, să ai produse de înaltă calitate face parte din valorile tale, atunci ți se potrivește foarte bine.

Executând genul acesta de torturi vei observa că folosim produse naturale și mai puțin zahăr față de torturile clasice.

Astfel te vei bucura, atât tu cât și clienții tăi, de produse absolut delicioase și mult mai sănătoase.

Dacă a ajuta oamenii să mănânce mai sănătos, să ai produse de înaltă calitate face parte din valorile tale, atunci ți se potrivește foarte bine.

Executând genul acesta de torturi vei observa că folosim produse naturale și mai puțin zahăr față de torturile clasice.

Astfel te vei bucura, atât tu cât și clienții tăi, de produse absolut delicioase și mult mai sănătoase.

review clienti

Dacă îți place să faci oamenii fericiți și să oferi cadouri extravagante.

Cu genul acesta de produse poți mulțumi chiar și cei mai pretențioși apropiați astfel încât, în momentul în care faci cadou un astfel de tort, aceștia să rămână fără cuvine și să nu se aștepte ca gustul să fie pe măsură (sau poate chiar mai mult).

Lucrezi cu oameni de faini, care apreciază produsule de calitate.

În general, oamenii care cumpără astfel de produse sau cei care își doresc evenimente moderne cu genul acesta de produse înțeleg că prețul va reflecta calitatea și design-ul produselor. Astfel, te vei înconjura de oameni dispuși să plătească prețul tău, cu o atitudine pozitivă, care sunt orientați spre frumusețe, nu spre prețuri.

Vei avea clienți recurenți și rată mare de recomandare. Oamenii vor dori să vorbească și să împartă cu cei dragi acest gen de produse fără ca tu să le ceri asta.

Executând acest gen de torturi nici nu va mai trebui să îți rogi clienții/apropiații să îți de-a feedback sau să distribuie pagina ta, pentru că o vor face ei fară să le spui, dorind să se afișeze cu tortul/produsul respectiv. Plus că se vor abona la tine pentru majoritatea evenimentelor din viața lor.

Programul Introducere in Cofetărie Modernă te ajută
să faci de la zero torturi entremet și produse de cofetărie modernă
și te duce la nivel intermediar.

10 module practice în care am compensat peste
8 ani de practică, experiențe și rezultate.

vezi mai jos lista lecțiilor ↓

1. Pune bazele cofetăriei moderne

​​​

Înțelegi totul despre torturile entremet și cum le poți realiza.

Înțelegi cum poți evita peste 99% din greșelile care apar în efectuarea acestui tip de tort.

Înveți cum să folosești corect gelatina în torturile tale pentru a reuși un glasaj lucios care se întinde perfect.

Înțelegi cum te poți organiza pentru a fi eficientă în momentul în care realizezi acest tip de produse.

review clienti
Chef Roxana Rusu glaseaza monoportii

2. Înțelegi cum se montează corect torturile entremet,  monoporțiile​ și prăjiturile porționate.

Iți arăt cum poți monta torurile entremet, simplu și rapid, fară să fie nevoie să ai mulaje scumpe folosind doar două cercuri fixe de inox.

3. Crocant

Vei învăța să faci diverse tipuri de crocant pe care le vei putea folosi atât la torturile entremet cât și la rețetele proprii.

biscuiti
entremet in forma de inima glasat cu glazura oglinda rosie

4. Glazuri

​​Vei învăța să faci diverse tipuri de glazuri cum ar fi: Glasaj velvet, Glasaj cu ciocolată, Glasaj Rocher și Glazura oglindă 

5. Entremet ciocolată și zmeură

 • Blat Dacquoise cu ciocolată

 • Cremos de vanilie

 • Confit de zmeură

 • Bavareză de ciocolată și zmeură

entremet in forma de origami
insert pentru un enremet

6. Entremet Brownie Caramel

 • Blat Brownie

 • Pailleté Feuilletine

 • Cremos de vanilie

 • Caramel

 • Bavareză de ciocolată neagră

7. Entremet Porționat

 

 • ​Montaj streusel pentru French Gateaux

 • Blat de ciocolată

 • Coulis de caise și zmeură

 • Mousse de lămâie

 • Namelaka cu pastă de praline 

 • Tehnica de tăiat si ornat.

cutie de franch gateaux
choux

8. Choux-uri

 • Parte teoretică Choux

 • Aluat Choux cu Craquelin

 • Cremă de vanilie + diferse arome

 • Cremă Tramisu

 • Cremos de ciocolată

 • Cremos de zmeură

9. Tarte Moderne

Vei învăța să faci un aluat de tartă absolut delicios care se sfărâmă în gură și compoziții care să îți încânte papilele gustative. 

 • Tartă cu căpșune

 • Tartă cu lămâie

tarta moderna cu capsune
tort entremet glasat cu glazura oglinda, tehnica picatura

10. Tehnica de Glasaj "Picatură"

Vei învăța să creezi tehnica de glasaj picătură fară să amesteci culorile între ele și astfle vei reuși să realizezi modele unice de fiecare dată.

Acum e mai ușor ca niciodată

să începi să faci torturi entremet și să reușești!

Alții au reușit din prima încercare 

review client rahela
Ce spun cursantii nostri si reusitele lor
review client violeta
entremet glasat cu glazura oglinda rosie
monoportie glasata cu glazura oglinda rosie
entremet glasat in glazura roz
sectiune entremet
entremet in forma origami glasat cu glasaj velvet
sectiune entremet
sectiune entremet
monoportii entremet in forma de glob

Uite ce spun studenții noștri

review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
entremet in forma de inima glasat cu glazura oglinda
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
review clienti
bottom of page