top of page
baking to business logo
chef Roxana Rusu

Învață să faci monoporție de Crăciun din confortul casei tale și să pui bazele unei afaceri profitabile în cofetărie!!! 

Mini Curs Gratuit în care te învăț să faci o monoporție de Crăciun și cum poți transforma pasiunea ta pentru cofetărie într-o afacere profitabilă.

Completează formularul iar eu îți trimit lecțiile gratuite

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material.

Ce primești dacă te înscrii la Mini-Cursul Gratuit?
Învață să faci o monoportie de Cr
aciun 
și pune bazele unei afaceri în cofetărie

Lecții de cofetărie modernă, prin care te ghidez cu pași simpli că să descoperi cum poți evita majoritatea greșelilor pe care le fac cei la început de drum și cum TU le poți evita.

 

Te voi ajuta să realizezi o monoporti de Craciun in forma de Glob din confortul casei tale și cum să-ți organizezi timpul și pașii că să obții rezultatele dorite.

Lecții scurte care să te ajute să efectuezi primul tău tort entremet și să începi deja să te bucuri alături de cei dragi de rezultatele tale.

Descoperi care sunt principalii pasi pentru a ajunge sa ai vânzările pe care ți le dorești și cum poți să ajungi la obiectivele tale în câteva luni de zile.

Afli cum am reușit să fac o afacere profitabilă din pasiunea mea pentru cofetărie și cum poți face și tu asta.

monoportie in forma de glob glasata cu glazura oglinda

Despre mine

     Numele meu este Roxana Rusu și sunt fondatoarea Bouffage Patisserie și a Comunității  “Baking to Business”.

     Am creat pentru toți cei interesați de cofetăria modernă o serie de materiale care au fost parcurse de peste 10 mii de oameni în ultimul an.

     Sunt psihoterapeut, cofetar, trainer, mama și acum 8 ani de zile mi-am descoperit această pasiune pentru cofetărie pe care am transformat-o într-o afacere profitabilă ce acum îmi permite să lucrez de oriunde din lume.

 

     Sunt pasionată de dezvoltarea personală și am încorporat acest aspect în toate programele mele pentru că așa cum bine știu din experiența personală,

nu ne atingem potențialul din cauza fricii, temerii și a neîncrederii în noi.

 

     Mi-am dorit să fac din pasiunea mea pentru cofetărie o afacere profitabilă care să-mi permită să fiu prezentă în viața copiilor mei și în același timp să îmi dea

independența financiară de care avem nevoie.

     Procesul continuă și, în fiecare zi, învăț și aplic noi strategii în afacerea mea care

să ajute o comunitatea cât mai mare de pasionați de cofetărie.

     Îmi doresc să te ajut și pe tine să înveți tainele torturilor entremet și să faci din pasiunea ta pentru cofetărie o afacere profitabilă fără să te chinui, așa cum am făcut eu la început când nu știam nici măcar să:

     * Îmi fac prețul corect pe produs

     * Stăteam cu frica de fiecare data, când făceam o comandă, să nu greșesc ceva

     * Eram mereu obosită

     * Nu aveam timp cu familia

     * Îmi venea să mă las de acestă meserie că oamenii nu apreciau

     * Nu aveam sărbători libere

 

     Vreau ca tu să primești ajutorul pe care eu mi l-aș fi dorit să îl primesc

la început de drum…

Chef Roxana Rusu arata cu degetul spre un entremet delicios

     În ultimii 8 ani am muncit să mă descopăr, să am mai multă încredere în mine, să prioritizez ceea ce-mi doresc și să înțeleg pașii ce trebuiesc urmați pentru a realiza o afacere de cofetărie profitabilă care să-mi permită să le ofer copiilor mei ceea ce au nevoie și să învețe și ei să lupte pentru visurile lor.

 

     Am mers la multe cursuri atât pe partea de cofetărie cât și pe partea de dezvoltare a afacerii și lucrez și în momentul de fata cu mentori care mă ajuta să ajung la rezultatele dorite.

     

     Am condus mai bine de 7 ani de zile o afacere de cofetărie în Marea Britanie - Boufffage Patisserie - care a ajuns la o cifra de afaceri de peste £60.000/an în condițiile în care am lucrat de acasă, din propria mea bucătărie.

     Acum, de mai bine de 1 an de zile, am decis să dau din experiența mea mai departe și să ajut și alți pasionați de cofetărie să își transforme visul în realitate.

     Fac acest lucru prin programe experiențiale care să-i ajute pe pasionații de cofetărie să își îndeplinească visele, să renunțe la jobul de la 9-5 și să facă din pasiunea lor pentru cofetărie o afacere profitabilă.

 

ACUM vreau să te ajut și pe tine să faci din pasiunea ta pentru cofetărie o afacere profitabilă și cele mai minunate torturi entremet.

Completează formularul iar eu iti trimit lecțiile gratuite

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material.

bottom of page